Pompilius Onofrei, a spus “prezent” la FOK7

By 02/04/2019Uncategorized

Unul dintre cei mai importanți jurnaliști culturali, realizatori radio, dar și un mare împătimit al jOKurilor, Pompilius Onofrei va fi și anul acesta alături de noi la Festivalul de Teatru OKaua.

El este unul dintre oamenii alături de care am crescut, care ne-a învățat, în primul rând, să răspundem la întrebări și să ne susținem punctul de vedere, să ne așteptăm rândul fără să-l întrerupem pe cel care vorbește, și să spunem mereu adevărul.

Este un reputat realizator de radio, având la activ mai multe emisiuni de succes la Radio România Actualități, fiind o emblemă a postului național de radio.

În același timp, Pompilius Onofrei este un mare iubitor de teatru, nelipsit de la niciuna dintre edițiile Galelor UNITER, Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. La câte jOKuri a văzut, vă dați seama cât de fair-play e treaba, nu?

Pompilius este unul dintre jurații de bază ai Festivalului Național de Teatru OKaua, prezent încă de când abia învățasem sa mergem. Ne-am cunoscut atunci când noi eram în premergător. A fost acolo, cu noi, la primii pași, ne-a îndemnat să mergem și cu tricicleta, și cu rolele, dar anul ăsta, ne scoatem roțile ajutătoare și ne urcăm pe bicicletă.

Bagam viteza, facem niste trick-uri si promitem sa il facem mandru pe Pompilius.

#7anideacasa #festivalulokaua #fok7

Leave a Reply