“Și profa noastră e în juriu!”

By 05/04/2019Uncategorized

Dacă până acum ne-am jucat cu cuvintele și avem o dirigă cu 4 profi în juriu… acum, când vorbim de profa de la OKaua, vorbim de “mama de la OKaua”.

Știți cum se spune…„Nu este nicio prietenie, nicio dragoste precum cea a părintelui pentru copilul său.” Ei bine, așa simțim noi când vine vorba de Gabi, care, împreună cu Ionuț Popescu, sunt părinții familiei OKaua. Ei au dat viață trupei, și implicit festivalului, și ne-au crescut cum nu se putea mai frumos. Ne iubesc necondiționat, ne formează și ne oferă încredere, chiar și atunci când noi ne pierdem.
Ne-au lăsat să ne jucăm, ne-au lăsat sa fugim departe, dar au fost cu ochii pe noi mereu, iar acum, la 7 ani de festival, ne-au pus ghiozdanul în spate și ne-au făcut să înțelegem că, “jOK, jOK, dar jOK responsabil”.

Așadar, profa-mamă, se alătură arbitrilor jOKului. De 7 ediții ne ghidează, ne arată cum să ne jucăm frumos, cum să fim gazde, și cum să împărtășim bucuria cu ceilalți.

Gabriela Bobeș, este actriță, realizator radio, profesor minunat și o voce pe care toți copiii, și nu numai, și-ar dori să o audă înainte de culcare. Alături de Ionuț, coordoneaza OKaua de 14 ani, timp în care am învăţat să ne recunoaștem greșelile, să fim responsabili, să știm să pierdem, și că putem să câștigăm prin muncă. Dar cel mai important, ne-a învățat să ne iubim și să iubim viața!

Multumim, Gabi si Ionuț, si cu mândrie spunem “Ei sunt părinții noștri!”

#7anideacasa #festivalulokaua #fok7

Leave a Reply